Skip to content

Bedrijfsarts

Een bedrijfsarts aan uw organisatie gekoppeld

Elk bedrijf moet een beroep kunnen doen op een aan uw organisatie gekoppelde bedrijfsarts, dat is nu eenmaal bij wet verplicht gesteld. Omedi is een diagnostisch medisch adviescentrum en al jaren gespecialiseerd op het gebied van arbo, preventief medisch onderzoek (PMO) en medische keuringen. Als geen ander weten we wat er zich op de werkvloer afspeelt en hoe u als werkgever problemen kunt oplossen én voorkomen. Onze hr-adviseurs maken dan ook dankbaar gebruik van alle (medische) kennis en vaardigheden die Omedi in huis heeft. 

Uw hr-adviseur is altijd uw aanspreekpunt

Een hr-adviseur die gekoppeld is aan uw organisatie is altijd uw eerste aanspreekpunt. Adviezen die de ingeschakelde bedrijfsarts of (kern)deskundige geven, bijvoorbeeld in een situatie van langdurige ziektes bij medewerkers, worden via uw eigen hr-adviseur teruggekoppeld. Indien de situatie vereist dat een bedrijfsarts fysiek aanwezig is in jouw bedrijf, wordt dit via jouw hr-adviseur geregeld en in gang gezet.U doet dus pas een beroep op een bedrijfsarts wanneer het echt nodig is.

Een netwerk van specialisten

Binnen Omedi is alle benodigde kennis en ervaring aanwezig over uiteenlopende beroepsspecifieke vraagstukken. Hierdoor krijgt u als werkgever indirect toegang tot een netwerk van specialisten en deskundigen. Omedi richt zich in de eerste plaats altijd op herstel, niet op ziekte. Wij kunnen snel schakelen en zorgen altijd voor een efficiënte en daadkrachtige aanpak.

WE HELPEN U GRAAG MET UW HR-BELEID

AANVRAGEN HR-QUICKSCAN