Skip to content

Wij zien
oplossingen

Verbeter de prestatie van uw medewerkers én bedrijf

Een ondernemer zit niet stil. Ieder dag worden financiële, logistieke, administratieve en operationele uitdagingen aangegaan om ervoor te zorgen dat het bedrijf op koers blijft en zijn omzetdoelstellingen behaalt, zodat de organisatie kan blijven groeien. Omdat het bedrijfsresultaat wordt bepaald door de gezamenlijke inzet en productiviteit van alle medewerkers, is het goed om te weten of iedereen binnen uw bedrijf goed functioneert. Een beter gebruik van de mogelijkheden van de medewerkers, monitoren van het functioneren en bijsturen van gedrag, leiden tot betere prestaties van een organisatie.

In onze werkmethodiek is het aansturen op gedrag een belangrijk onderdeel. Dit geldt zowel voor de medewerkers als leidinggevenden. Om hierin goed te kunnen adviseren, is een complete waarneming
– in de vorm van een onafhanklijke blik op jouw bedrijf – noodzakelijk. Door bijvoorbeeld de arbeidssituatie en het prestatieniveau in kaart te brengen, kunen we goede indicatoren aangeven die een mogelijk probleem veroorzaken of in standhouden. We bieden je tools aan die je helpen een situatie te veranderen. In ons advies passen we ons altijd aan de realiteit aan, zonder de doelen uit het oog te verliezen. Omedi gelooft dat positief gerichte energie ervoor zorgt dat je deze doelen sneller zult bereiken. Voor ons geldt dat goed advies pas mogelijk is als we steeds de juiste bril opzetten.

Wij willen u ontzorgen

Wij geloven in hr-advies op maat, want elke organisatie is uniek en vraagt daarom om een gepersonaliseerd hr-beleid. Omedi staat voor ontzorging, we weten dat ondernemers het in de praktijk aan tijd ontbeert. Met een team van professionals, bestaande uit hr-adviseurs, bedrijfsartsen en kerndeskundigen, zijn we in staat een hr-pakket op maat aan te bieden. Van het beperken van arbeidsrisico’s op de werkvloer, een digitaal personeelsdossier, salarisadministratie en ziekteverzuimmanagement tot een hr-adviseur op afstand, die leidinggevenden coacht om de prestaties van medewerkers te verbeteren.

Medewerkers zijn uw meest waardevolle bezittingen

Eigenlijk al vanaf de eerste dag dat een medewerker start in uw organisatie is het goed om alvast vooruit te kijken. Wat kan deze persoon voor mij op lange termijn betekenen en waar heeft mijn organisatie behoefte aan? Hierop een antwoord kunnen geven is essentieel voor uw bedrijf. U zorgt ervoor dat alle medewerkers goed presteren, kennis en vaardigheden optimaal benut worden en dat deze binnen het bedrijf blijven. Hiermee kan uw bedrijf groeien en continuïteit waarborgen. Uw medewerkers zijn in feite uw meest waardevolle ‘bezittingen’. Talent is geen uitgave maar een aanwinst.

WE HELPEN U GRAAG MET UW HR-BELEID

AANVRAGEN HR-QUICKSCAN