Skip to content

Beleid, Prestatie en administratie

Een HRM MKB-pakket op maat

Omedi kan u op personeelsgebied ontzorgen door u een volledig pakket aan te bieden. Dit bestaat uit 3 onderdelen: Beleid, Prestatie en Administratie. Met Beleid geven we u een op maat gemaakt strategisch advies, helpen we u met een reorganisatie of geven u tools om het maximale uit het talent van uw medewerkers te halen. Met Prestatie bieden we tools aan waarmee het gedrag en functioneren van medewerkers en leidinggevenden bijgestuurd kan worden, maar ook zaken als verzuimmanagement en duurzame inzetbaarheid kunnen ingezet worden. En met Administratie heeft u een overzichtelijk beeld van alle zaken rondom uw personeel, van verzuim tot urenregistratie. Hiermee ontstaat er een compleet personeelsdossier, waarin alles is geadministreerd. Samen bekijken we welk pakket het beste aansluit op uw organisatie.

U houdt zelf de regie in handen

Omedi HRM MKB helpt u met het opstellen van een hr-beleid dat in lijn ligt met de gewenste arbeidscultuur en ambities. We bieden u vanuit onze deskundigheid en ervaring de mogelijkheid om een realistisch en haalbaar stappenplan op te stellen. Indien gewenst gaan we hiermee samen, met de hulp van een team van experts, aan de slag. Alles gebeurt in een tijdspad dat aansluit op uw wensen en situatie, u blijft te allen tijde de regie in handen houden.

We kunnen u helpen uw bedrijf te laten groeien

Als u de ambitie heeft om uw bedrijf te laten groeien, is het goed om na te denken hoe u deze opschaling wilt gaan realiseren met de huidige personeelsbezetting en aanwezige capaciteit. Door breeduit en met een helicopterview naar uw organisatie en situatie te kijken, zijn wij in staat met onze deskundigheid als adviseur uw ambities te verwezenlijken. Onze aanpak is altijd helder en to the point, want we beseffen ons goed dat u als ondernemer uiteindelijk het werk moet gaan doen!

WE HELPEN U GRAAG MET UW HR-BELEID

AANVRAGEN HR-QUICKSCAN