Skip to content

Hr-adviseur
op afstand

Een volwaardige hr-afdeling op afstand gefaciliteerd.

Omedi HRM MKB biedt u de mogelijkheid om een hr-adviseur op afstand in huis te halen, die u kan ontlasten van arbeidsgerelateerde zaken en die eventuele ontstane arbeidsproblematiek kan oplossen. Hoe fijn is het om een professional naast u te hebben staan die u kan informeren en adviseren en u werk uit handen kan nemen! Onze hr-adviseurs hebben een netwerk van bedrijfsartsen en (arbo-)deskundigen om zich heen, die ingezet kunnen worden als dat nodig is. Gezamenlijk zijn zij in staat als een volwaardige afdeling te functioneren, die op deze wijze op afstand is gefaciliteerd.

Maak gebruik van een
uitgebreid netwerk

Met een gefaciliteerde hr-afdeling op afstand heeft u altijd toegang tot het netwerk van Omedi HRM MKB. Als er zich vraagstukken aandienen die onmiddellijke actie vereisen, dan kunt u als ondernemer altijd een beroep doen op het netwerk van onze hr-professionals.Wij zijn er om u te assisteren, adviseren en coachen als dat nodig is.

Uw hr-adviseur is altijd uw directe aanspreekpunt

Omedi gelooft in een menselijke aanpak, daarom zijn onze hr-adviseurs altijd betrokken bij uw onderneming. Wij willen weten wat er speelt op uw werkvloer en willen u graag adviseren over arbeidsgerelateerde zaken die afspelen in uw organisatie. Met een HRM MKB-pakket bij Omedi bent u ervan verzekerd altijd één aanspreekpunt te hebben, die u altijd kunt bereiken als dat nodig is.

WE HELPEN U GRAAG MET UW HR-BELEID

AANVRAGEN HR-QUICKSCAN