Skip to content

Duurzame
inzetbaarheid

Uw medewerkers zijn uw meest waardevolle bezittingen

Eigenlijk al vanaf de eerste dag dat een medewerker start in uw organisatie is het goed om alvast vooruit te kijken. Wat kan deze persoon voor mij op lange termijn betekenen en waar heeft mijn organisatie behoefte aan? Met deze kennis zort u ervoor dat alle medewerkers goed (blijven) presteren, kennis en vaardigheden optimaal benut worden en dat deze binnen het bedrijf blijven. Hiermee kan uw bedrijf groeien en continuïteit waarborgen. Uw medewerkers zijn in feite uw meest waardevolle ‘bezittingen’.

Begeleiden van medewerkers

Iedereen heeft verschillende levensfasen. Niet alleen de leeftijd verandert, ook de situatie waarin we zitten of terechtkomen. Dit heeft effect op de uitvoering van iemands functie binnen een bedrijf. Het is belangrijk om bewust te zijn van de levensfasen van uw werknemers en ze te begeleiden in de loopbaan binnen uw bedrijf. Omedi hanteert het activatiemodel in haar methodiek, want motiveren is activeren. Het geven van voldoende prikkels door het aanbieden van (door)groeimogelijkheden en luisteren naar individuele wensen, resulteert in een energieke en productieve houding van uw personeel. Omedi kan u helpen om ‘duurzame inzetbaarheid’ te integreren in uw hr-beleid.

Verbeter de prestatie van uw bedrijf

Omedi adviseert u graag op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Wij hebben een team van arbeidsdeskundigen, die in staat zijn om voor uw organisatie een op maat gemaakt advies te ontwikkelen. Met dit advies bent u in staat de prestaties van uw medewerkers én uw bedrijf te verbeteren.

WE HELPEN U GRAAG MET UW HR-BELEID

AANVRAGEN HR-QUICKSCAN