Skip to content

Een menselijke aanpak

Omedi

Omedi gelooft in hr-advies op maat, want elke organisatie is uniek. Ons team bestaat uit bedrijfsartsen, hr-adviseurs en kerndeskundigen, die samen in staat zijn een evenwichtig en op maat gemaakt hr-beleid in de praktijk succesvol toe te passen. Door onze ervaring met het midden- en kleinbedrijf kunnen wij ons in de situatie en cultuur van uw bedrijf inleven en u tools aanreiken om deze bij te sturen. Een menselijke aanpak staat hierbij altijd centraal. Omedi heeft maar één doel en dat is uw bedrijf te ontzorgen.

Wij zien oplossingen.

Onze kracht is dat wij advies op maat leveren vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid en door onze persoonlijke, transparante aanpak. Al onze professionals hebben ervaring met het midden- en kleinbedrijf en zijn daarom in staat om zich in de situatie en cultuur in te leven, en jouw tools te geven om deze bij te sturen. Wij zien oplossingen.

Wij geloven in duidelijke afspraken en snelle terugkoppelingen. Door een open communicatie is kwalitatief maatwerk mogelijk en het beste resultaat gewaarborgd. Welkom bij Omedi, waar een professioneel  team altijd voor je klaar staat, met de wil om te ontzorgen.

 

Diagnostisch medisch adviescentrum

Omedi HRM MKB maakt deel uit van Diagnostisch medisch centrum Omedi. Omedi is opgericht door Peter Obels, begonnen als moleculair bioloog, later afgestudeerd als bedrijfsarts en gecertificeerd voor diverse specialismen op het gebied van medische keuringen. Tegenwoordig is Peter Obels een gerenommeerd allround medisch specialist. Omedi en haar medewerkers geven dagelijks medische zorg en medisch advies op maat voor particulieren en bedrijven, in het diagnostisch medisch centrum of op locatie.

Ga naar www.omedi.nl voor meer informatie over Diagnostisch medisch adviescentrum Omedi.

Ons team

Het team van Omedi HRM MKB bestaat uit ervaren bedrijfsartsen, kerndeskundigen en hr-professionals, en wordt ondersteund door medewerkers van het Diagnostisch medisch adviescentrum Omedi.

Over portret 1
Omedi is in 2005 opgericht door Peter Obels, begonnen als moleculair bioloog, later afgestudeerd als bedrijfsarts en gecertificeerd voor diverse specialismen. Peter Obels is een gerenommeerd allround medisch specialist en adviseur.
Peter Obels
Directeur, bedrijfsarts
Over portret 3
Marjolein begeleidt, onder supervisie van bedrijfsarts Peter Obels werknemers tijdens spreekuren. Haar expertisevelden: houding, beweging, ergonomie en begeleiding in gedragsverandering.
Marjolein Duijster
Praktijkondersteuner, casemanager, vertrouwenspersoon
Over portret 6
Suzanne is actief als kerndeskundige op het gebied van organisatieadvies, training en coaching. Met een psychologische blik is zij in staat organisaties breeduit te adviseren over veranderprocessen.
Suzanne van Oosten
Arbeids- en organisatiedeskundige
Over portret 7
Hay is een gecertificeerde kerndeskundige op het gebied van RI&E. Hij beschikt over veel ervaring en deskundigheid op het gebied van het toetsen van RI&E, VCA-management en coaching preventiemedewerkers.
Hay Janssen
Hogere veiligheidskundige
Portretfoto
Inge is actief als kerndeskundige op het gebied van gezondheidsbedreigende factoren in de werkomgeving. Zij helpt u in kaart te brengen of medewerkers gezondheidsrisico's lopen door hun werkomstandigheden en adviseert hoe de werkzaamheden in een gezonde omgeving kunnen worden uitgevoerd.
Inge Tijhof
Arbeidshygienst
Over portret 14
Ingrid is een geregistreerde doktersassistente, werkzaam in de gezondheidszorg. Zij heeft veel werkervaring in de eerstelijnszorg en stelt persoonlijk contact met de cliënt altijd centraal.
Ingrid de Weijer
Doktersassistente
Over portret10
Verantwoordelijk voor het medisch secretariaat en het verzorgen van de financiële administratie.
Elise Verwoert
Medisch secretaresse en financiële administratie
Over portret 13
Josephine verzorgt medische keuringen en gerichte- en preventief medische onderzoeken voor onze cliënten. Door haar kennis en ervaring binnen sportgeneeskunde zet zij zich vanuit haar functie in om de kwaliteit van leven te verbeteren.
Josephine Thielen
(Sport)arts
Over portret 8
John assiteert de bedrijfsarts met het uitvoeren van medische keuringen. Hij besteedt altijd aandacht aan cliënten en stelt hen gerust tijdens lichamelijke onderzoeken.
John Obels
Doktersassistent
WE HELPEN U GRAAG MET UW HR-BELEID

AANVRAGEN HR-QUICKSCAN