Skip to content

Digitaal portaal Humanwave

Digitaal ontzorgd door alles op één locatie

Omedi weet uit ervaring dat het een ondernemer vaak aan tijd ontbeert om alle arbeidsgerelateerde zaken goed te faciliteren. Een groot deel van zijn of haar tijd gaat verloren aan administratieve bezigheden, omdat informatie niet direct oproepbaar is. Door één overkoepelend digitaal dossiersysteem te gebruiken, waar zaken als salarisadministratie, urenregistratie en verzuim van alle medewerkers zijn gefaciliteerd, wordt er veel tijd en energie bespaard.

Personeelsdossier en salarisadministratie

Omedi werkt nauw samen met Humanwave. Met de door hen ontwikkelde applicatie wordt u op het gebied van salaris- en personeelsadministratie volledig ontzorgd. Met dit digitale portaal heeft u als ondernemer alle personeelsadministratie op één plek, van salarissen en urenregistratie tot en met complete personeelsdossiers. We bieden u graag een compleet pakket aan, waarmee uw personeelsadministratie is geregeld én u kan leunen op alle expertise en deskundigheid van Omedi.

Gebruikersvriendelijk en overzichtelijk

Met één klik heeft u altijd toegang tot alle personeelsbestanden in een overzichtelijk en gebruikersvriendelijk portaal. Eenmaal ingelogd zult u ervaren hoe gebruikersvriendelijk en overzichtelijk dit portaal is. Alle bedrijfsgevoelige informatie wordt veilig opgeslagen en kan worden afgeschermd voor onbevoegden.

WE HELPEN U GRAAG MET UW HR-BELEID

AANVRAGEN HR-QUICKSCAN