Skip to content

Hr-advies
op maat

Hr-advies op maat

Wij geloven in hr-advies op maat, want elke organisatie is uniek en vraagt daarom om een gepersonaliseerd hr-beleid. Omedi staat voor ontzorging, we weten dat ondernemers het in de praktijk aan tijd ontbeert. Met een team van professionals, bestaande uit hr-adviseurs, bedrijfsartsen en kerndeskundigen, zijn we in staat een hr-pakket op maat aan te bieden. Van het beperken van arbeidsrisico’s op de werkvloer, een digitaal personeelsdossier, salarisadministratie en ziekteverzuimmanagement tot een hr-adviseur op afstand, die leidinggevenden coacht om de prestaties van medewerkers te verbeteren.

HRM MKB-paketten

Nadat wij voor u een hr-quickscan hebben uitgevoerd, een snelle inventarisatie van de arbeidssituatie van uw bedrijf, geven we op basis van de gemaakte analyse een hr-advies. Bij dit advies krijgt u tevens een stappenplan aangereikt, die door een hr-adviseur gepresenteerd zal worden. Vervolgens gaan wij samen met u een HRM MKB-pakket op maat samenstellen, afgestemd op uw wensen. De samenstelling van het pakket bepaalt u zelf. Bij Aanbod kunt u lezen wat wij u voor uw organisatie kunnen betekenen op hrm-gebied.

Wij assisteren, adviseren en coachen indien nodig

Met een HRM MKB-pakket op maat kunt u uw eigen hr-beleid gaan voeren, met de focus op de door u bepaalde doelstellingen. Als blijkt dat uw organisatie behoefte heeft aan een strategisch advies op het gebied van verzuimmanagement, kunnen wij u tools aanreiken waarmee u concreet aan de slag kunt gaan. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een workshop organiseren om leidinggevenden te trainen de prestatie van medewerkers te verbeteren. Omedi is er om u te assisteren, adviseren en coachen als dat nodig is! 

WE HELPEN U GRAAG MET UW HR-BELEID

AANVRAGEN HR-QUICKSCAN